Verklaart u nader

Waarde pati├źnten,

Mocht u interesse hebben in het verloop van covid-19 en de therapie├źn, vragen wij u naar deze korte samenvatting van een grote bijeenkomst te Capitol Hill van de Amerikaanse Senaat te kijken. Deze bijeenkomst was opgezet om de veiligheid en effectiviteit van de experimentele covid-19 injecties te beschouwen.

Er zijn dusdanig veel kwalijke bijwerkingen, hartproblemen, verstoringen in de stofwisseling en problemen tijdens en na zwangerschap, etc. dat men hier tekst en uitleg voor moet geven. Hoe kan het zijn dat een experimenteel product, wat zo veel gezondheidsschade teweeg brengt in de markt werd gezet als veilig en effectief? Waarom werd dit door gezondheidsinstanties en onze overheid gepropageerd zonder dat het sluitende bewijs beschikbaar was? Waarom werden deze injecties aan zwangere vrouwen aanbevolen zonder dat deze ingreep van te voren was getest op zwangeren?

Iedereen die bijdroeg aan het aanbevelen van deze injecties mag nu tekst en uitleg geven. Leg maar aan ons, de mensen van de wereld uit, hoe het kan zijn dat een fonkelnieuwe technologie, zonder lange termijn onderzoek, werd in- en neergezet als een verstandige en verantwoorde therapie. Verklaart u nader.

Comments are closed.