Behandelingen

Wij proberen de beste zorg en kwaliteit te leveren voor al onze behandelingen.

Wij maken standaard gebruik van composiet restauraties, omdat deze een betere levensduur hebben en weefselbesparender zijn dan een restauratie van amalgaam. Onze restauraties worden altijd vervaardigd met de composieten en bondingsystemen van Kuraray. Kuraray zijn niet alleen de pioniers geweest op het gebied van de adhesieve tandheelkunde, maar zijn heden ten dage nog altijd koploper wat betreft innovaties op dat gebied. Kwalitatief goede restauraties is voor ons enorm belangrijk, dat kan met Kuraray.

Op het gebied van de wortelkanaalbehandelingen bent u ook bij ons aan het goede adres. Wij maken gebruik van de nieuwste techniek zoals het ultrasoon reinigen van het wortelkanaal, waarmee een wortelkanaal aanzienlijk beter schoon te maken is. Wij werken met een warme vultechniek voor het wortelkanaal om de vulling van het wortelkanaal zo goed mogelijk passend te maken aan de wortel. Hiervoor maken wij gebruik van de vijlen en het vulsysteem van Sybron Endo. Daarnaast hebben wij de beschikking over een Microscoop aan de stoel, zodat u voor een meer ingewikkelde wortelkanaalbehandeling minder vaak naar de specialist hoeft te gaan.

Met kronen en bruggen kunnen wij heel veel voor u betekenen. Wij hebben een geweldige samenwerking met Centauri Dental in Noordwijk om u iedere keer weer van kwalitatief hoogstaande kronen en bruggen te voorzien. Of deze nu op implantaten gemaakt zijn of op uw eigen tanden en kiezen.

Op het gebied van implantologie is er ook kennis in huis. Wij kunnen u goed adviseren of implantaten een aanwinst kunnen zijn in uw mond. Eventueel kunnen wij bij u de implantaten plaatsen om daarna er een mooie constructie op te vervaardigen. U kunt bij ons altijd informeren naar de mogelijkheden.

Verder kunt u bij onze preventie-assistentes heel goed terecht om uw gebit schoon te laten maken zodat u weer stralend voor de dag kunt komen.

Daarnaast zijn wij bedreven in het maken van diverse soorten kunstgebitten en natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u uw gebit wil laten verfraaien (op wat voor manier dan ook).

Tarieven:

De actuele tandartstarieven waar wij, bij machten van de Nederlandse Zorgautoriteit (N.Z.A.), mee werken kunt u hier vinden: Tarieven tandheelkunde

Wij hechten groot belang aan goede kwaliteit van zorg. Het kan zijn dat uw verzekeraar minder vergoeding aan u zult geven als u bij een niet-gecontracteerd zorgaanbieder uw zorg afneemt. In dat geval raden wij u aan te kiezen voor een verzekeraar die geen contractplicht heeft.