Behandeling en preventie Covid-19

Waarde patiënten,

Los van de tandheelkunde willen wij u graag op het volgende wijzen:

  • Er zijn veelbelovende successen geboekt met een combinatie van hydroxychloroquine en zink. Huisarts Rob Elens heeft hiermee reeds meerdere patiënten genezen die besmet waren met Covid-19. Bekijkt u zijn verhaal hier.
  • Mocht u dit bijzonder vinden en onderschrijven dat deze aanpak breder zou moeten worden ingezet, zodat wij niet afhankelijk worden van een potentieel vaccin, is hier een petitie opgestart om deze behandeling als optie te mogen bieden aan patiënten: https://zelfzorgcovid19.nl/petitie/

In lijn met de stukken op www.zelfzorgcovid19.nl wordt steeds duidelijker dat Vitamine D een sleutelrol speelt in het ziekteverloop zodra je besmet raakt met Covid-19. Wij willen u daarom de volgende stukken niet onthouden:

https://www.mercola.com/vitamin-d-covid-19.htm

Als u uw bloedwaarden voor Vitamine D boven de 75 nmol/L weet te krijgen en te houden is de kans dat u ernstig ziek wordt van Covid-19 bijzonder klein. U kunt hier adviezen vinden hoe u de essentiële voedingstoffen kunt aanvullen.

Zorg goed voor uzelf en blijf gezond. Maak weloverwogen keuzes zodat wij dit virus snel de baas kunnen worden en blijven.

Comments are closed.