Hervatting reguliere mondzorg

Waarde patiënten,

Wij hervatten onze reguliere zorg, met een aantal duidelijke beperkingen in welke patiënten gezien kunnen worden.

Een afspraak kan niet doorgaan als u: verkouden bent, keelklachten heeft, hoesten en/of kuchen, verhoging en/of koorts. In die gevallen verzoeken wij u niet naar de praktijk te komen en ons middels de email (info@tandartsbuhler.nl) of via de telefoon te benaderen om de afspraak te verzetten.

Houdt u alstublieft rekening met de volgende punten:

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk
  • Probeer zoveel mogelijk op de afgesproken tijd aanwezig te zijn, niet veel vroeger of later
  • Probeer afstand te houden tussen u en andere patiënten, het kan daardoor zijn dat u buiten moet wachten totdat er binnen plek is
  • Bij binnenkomst graag uw handen ontsmetten met de alcoholgel aldaar

Wij hebben conform de richtlijnen van onze koepels en de adviezen van het RIVM en het OMT (Outbreak Management Team) aanpassingen gedaan in ons beleid om onder andere de afstand tussen patiënten te waarborgen. Verder zijn er extra hygiënemaatregelen van toepassing om het risico op overdracht van het Covid-19 tot een minimum te beperken.

Wij hopen u dan ook in goede gezondheid weer terug te zien in onze praktijk voor geplande behandelingen of consult(en). Wederom sterkte voor u allen in deze moeilijke tijd en wij hopen dat de beperkingen spoedig opgeheven kunnen worden, als het virus en de uitbraak daarvan onder controle is.

Comments are closed.